Csatlakozz hozzánk!

Szereted, ha Te oszthatod be az időd? És jó is vagy ebben? Hiszel abban, hogy egymást segítve messzebbre juthatunk? Akkor köztünk a helyed!

Azon túl, hogy a folyamatos ügyfél elégedettségre törekszünk, küldetésünknek érezzük azt is, hogy egy olyan adatbázissal rendelkezzünk, ahonnan a megfelelő szakembereket érhetjük el a különböző projektekben, megreformálva ezzel a munkaerő foglalkoztatást is. Elsősorban olyan alvállalkozókat keresünk, akik akár eseti megbízást, akár állandó együttmüködést keresnek rugalmas feltételekkel.

Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen foglalkoznál a különböző marketing tevékenységek valamelyikével és nem riadsz vissza attól, hogy önállóan dolgozz, rugalmas időbeosztásban, nem zavar, hogy nincs irodai környezet, ugyanakkor tudod, hogy milyen a felelősségteljes, pontos munkavégzés és jó érzéssel tölt el, hogy mégiscsak egy csapathoz tartozol, várjuk jelentkezésed az alábbi űrlapon keresztül!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, ugyanakkor előnyt jelent számodra, ha az opcionális mezőket sem hagyod üresen. 

A jelentkezésed beérkezését követően pedig egy héten belül mindenképp visszajelzünk.

Köszönettel: Dallos Zoltán, DLX MEDIA Kft.